Boxing Influencers: Danicio wil ‘kop Harrie eraf slaan’

Boxing Influencers: Danicio wil ‘kop Harrie eraf slaan’

Boxing Influencers: Danicio wil ‘kop Harrie eraf slaan’ Danicio van Temptation Island is al druk aan het oefenen voor de bokswedstrijd van Boxing Influencers. Hij neemt het 26 oktober op tegen Harrie van Ex On The Beach, en tijdens de stare down ramden de twee er al op los. Danicio is er in ieder geval klaar voor. “Ik wil gewoon z’n kop eraf slaan en met de winst naar huis gaan”, zegt de realityster in de video hierboven. Boxing Influencers op 26 oktober live te zien op Spike: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Vanavond in Harrie: van het kamp naar de ring: Harrie heeft vertrouwen in wedstrijd Bekijk deze video »
Entertainment :
Boxing Influencers: Danicio wil ‘kop Harrie eraf slaan’

Danicio van Temptation Island is al druk aan het oefenen voor de bokswedstrijd van Boxing Influencers. Hij neemt het 26 oktober op tegen Harrie van Ex On The Beach, en tijdens de stare down ramden de twee er al op los. Danicio is er in ieder geval klaar voor. “Ik wil gewoon z’n kop eraf slaan en met de winst naar huis gaan”, zegt de realityster in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boxing Influencers: Danicio wil ‘kop Harrie eraf slaan’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV