Turkije valt de Koerden aan een week na het vertrek van de Amerikanen

Turkije valt de Koerden aan een week na het vertrek van de Amerikanen

<em>Turkije</em> valt de <em>Koerden</em> aan een week na het vertrek van de <em>Amerikanen</em> Turkije is deze week bij de Koerden binnengevallen. De timing is niet toevallig omdat de laatste Amerikaanse troepen net weg zijn. De Amerikanen hadden belooft niet toe te laten dat Turkije zou binnenvallen, de Koeren voelen zich verraden. Bekijk hierboven het hele NOS verslag over de Turken en de Koerden Indrukwekkende beelden: Metalen vaten vliegen door de lucht bij explosie in Turkije Bekijk deze video » NOS-correspondent Lucas Waagmeester staat liever op grens van Syrië dan in Nederland Bekijk deze video » Operatie Vredeslente: Turkije valt noorden van Syrië binnen Bekijk deze video »
Nieuws :
Turkije valt de Koerden aan een week na het vertrek van de Amerikanen

Turkije is deze week bij de Koerden binnengevallen. De timing is niet toevallig omdat de laatste Amerikaanse troepen net weg zijn. De Amerikanen hadden belooft niet toe te laten dat Turkije zou binnenvallen, de Koeren voelen zich verraden.

Bekijk hierboven het hele NOS verslag over de Turken en de Koerden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Turkije valt de Koerden aan een week na het vertrek van de Amerikanen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV