DWDD gemist? Matthijs van Nieuwkerk heeft geen zin om te interviewen

DWDD gemist? Matthijs van Nieuwkerk heeft geen zin om te interviewen

<em>DWDD gemist?</em> Matthijs van Nieuwkerk heeft geen zin om te interviewen Matthijs van Nieuwkerk gooit het over een andere boeg en laat iemand anders interviewen. Jellie Brouwer neemt het van hem over en doet het afscheidinterview met Rafael van der Vaart. "Ik heb het voorbereid maar ik gooit het zo van tafel als jij zin hebt om Rafeal te interviewen" Bekijk hierboven het hele interview met Rafael van der Vaart Rafael van der Vaart tegen Matthijs de Ligt: "Deze prijs verdien je na afgelopen weekend" Bekijk deze video » Emotionele Sylvie Meis vertelt over periode met kanker: "Het leven is niet eeuwig" Bekijk deze video » Rafael van der Vaart grapt: "Ik was op mijn 17de net zo goed als Mohamed Ihattaren" Bekijk deze video » Te schattig: Damián van der Vaart en zusje Jesslynn vallen elkaar in de armen Bekijk deze video »
Entertainment :
DWDD gemist? Matthijs van Nieuwkerk heeft geen zin om te interviewen

Matthijs van Nieuwkerk gooit het over een andere boeg en laat iemand anders interviewen. Jellie Brouwer neemt het van hem over en doet het afscheidinterview met Rafael van der Vaart. "Ik heb het voorbereid maar ik gooit het zo van tafel als jij zin hebt om Rafeal te interviewen"

Bekijk hierboven het hele interview met Rafael van der Vaart


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Matthijs van Nieuwkerk heeft geen zin om te interviewen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier