Rob Jetten lacht om interview beginperiode: ‘Echt gênant natuurlijk’

Rob Jetten lacht om interview beginperiode: ‘Echt gênant natuurlijk’

<em>Rob Jetten</em> lacht om interview beginperiode: ‘Echt gênant natuurlijk’ Rob Jetten is nu een jaar fractievoorzitter van D66 en er is sindsdien veel veranderd. Bij Pauw blikt Jetten terug op zijn beginperiode, die soms wat stroef verliep. ‘Houterig’“Die waren soms wel een beetje houterig”, aldus Jetten over de eerste weken als fractievoorzitter. “Ik ben wel ontspannender geworden in dit vak.” Ook wordt in Pauw een oud interview met RTL uitgezonden, waarbij hij zijn standaardzin maar blijft herhalen. “Dit is echt gênant natuurlijk”, lacht Jetten. “Ik was doodnerveus dat ik allerlei fouten zou maken.” Bekijk het hele fragment met Rob Jetten die terugblikt bij Pauw in de video hierboven. Rob Jetten (D66) wil meer personeel voor Kamerleden Bekijk deze video » Rob Jetten heeft Alexander Pechtold in begin ‘paar keer vervloekt’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Rob Jetten lacht om interview beginperiode: ‘Echt gênant natuurlijk’

Rob Jetten is nu een jaar fractievoorzitter van D66 en er is sindsdien veel veranderd. Bij Pauw blikt Jetten terug op zijn beginperiode, die soms wat stroef verliep.

‘Houterig’
“Die waren soms wel een beetje houterig”, aldus Jetten over de eerste weken als fractievoorzitter. “Ik ben wel ontspannender geworden in dit vak.” Ook wordt in Pauw een oud interview met RTL uitgezonden, waarbij hij zijn standaardzin maar blijft herhalen. “Dit is echt gênant natuurlijk”, lacht Jetten. “Ik was doodnerveus dat ik allerlei fouten zou maken.”

Bekijk het hele fragment met Rob Jetten die terugblikt bij Pauw in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rob Jetten lacht om interview beginperiode: ‘Echt gênant natuurlijk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV