Prins Harry en Ed Sheeran maken grappige video voor World Mental Health Day

Prins Harry en Ed Sheeran maken grappige video voor World Mental Health Day

<em>Prins Harry</em> en <em>Ed Sheeran</em> maken grappige video voor World Mental Health Day Prins Harry en Ed Sheeran willen op hun eigen humoristische manier World Mental Health Day onder de aandacht brengen. Bekijk bovenstaande video om te zien hoe de twee dat doen. Eerder heeft prins Harry al toegegeven last te hebben gehad van psychische problemen na het overlijden van zijn moeder prinses Diana. ‘Miscommunicatie’In de beelden komt Sheeran langs bij Harry. Ze denken elkaar in eerste instantie te begrijpen, maar het lijkt toch om een miscommunicatie te gaan. Ed Sheeran wil opkomen voor de roodharigen, terwijl het de Britse prins om World Mental Health Day gaat. Roodharigen in actieSheeran laat weten dat hij een liedje wil uitbrengen. “Mensen begrijpen niet hoe het is voor ons. Grappen en nare reacties. Het wordt tijd dat we voor onszelf opkomen en laten weten dat we het niet meer pikken. We hebben allebei rood haar en gaan ervoor!” Harry laat weten dit licht ongemakkelijk te vinden. “Het gaat om geestelijke gezondheid.” Maar dat wist Sheeran ‘natuurlijk’ allang. Vervolgens roepen ze iedereen op om elke dag op jezelf en elkaar te letten. Bekijk de video van Prins Harry en Ed Sheeran over World Mental Health Day hierboven. Prins William, prins Harry, Kate en Meghan in campagne Every Mind Matters Bekijk deze video » Wat doen Ed Sheeran en prins Harry samen in mysterieuze video? Bekijk deze video »
Entertainment :
Prins Harry en Ed Sheeran maken grappige video voor World Mental Health Day

Prins Harry en Ed Sheeran willen op hun eigen humoristische manier World Mental Health Day onder de aandacht brengen. Bekijk bovenstaande video om te zien hoe de twee dat doen. Eerder heeft prins Harry al toegegeven last te hebben gehad van psychische problemen na het overlijden van zijn moeder prinses Diana.

‘Miscommunicatie’
In de beelden komt Sheeran langs bij Harry. Ze denken elkaar in eerste instantie te begrijpen, maar het lijkt toch om een miscommunicatie te gaan. Ed Sheeran wil opkomen voor de roodharigen, terwijl het de Britse prins om World Mental Health Day gaat.

Roodharigen in actie
Sheeran laat weten dat hij een liedje wil uitbrengen. “Mensen begrijpen niet hoe het is voor ons. Grappen en nare reacties. Het wordt tijd dat we voor onszelf opkomen en laten weten dat we het niet meer pikken. We hebben allebei rood haar en gaan ervoor!” Harry laat weten dit licht ongemakkelijk te vinden. “Het gaat om geestelijke gezondheid.” Maar dat wist Sheeran ‘natuurlijk’ allang.

Vervolgens roepen ze iedereen op om elke dag op jezelf en elkaar te letten. Bekijk de video van Prins Harry en Ed Sheeran over World Mental Health Day hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry en Ed Sheeran maken grappige video voor World Mental Health Day of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV