Eerste aflevering Verborgen Verleden van Nederland over het Vrijthof

Eerste aflevering Verborgen Verleden van Nederland over het Vrijthof

Eerste aflevering <em>Verborgen Verleden van Nederland</em> over het Vrijthof De eerste aflevering van het nieuwe geschiedenisprogramma Verborgen Verleden van Nederland, op vrijdag 11 oktober, gaat over de verhalen die zich in de geschiedenis hebben afgespeeld op het Vrijthof in Maastricht. Verborgen verleden van Nederland is vanaf vrijdag 11 oktober wekelijks om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Verborgen verleden van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden Verborgen Verleden van Nederland Bekijk deze video » André Rieu dolblij: koning Willem-Alexander viert Koningsdag 2020 in Maastricht Bekijk deze video »
TV :
Eerste aflevering Verborgen Verleden van Nederland over het Vrijthof

De eerste aflevering van het nieuwe geschiedenisprogramma Verborgen Verleden van Nederland, op vrijdag 11 oktober, gaat over de verhalen die zich in de geschiedenis hebben afgespeeld op het Vrijthof in Maastricht.

Verborgen verleden van Nederland is vanaf vrijdag 11 oktober wekelijks om 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Verborgen verleden van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering Verborgen Verleden van Nederland over het Vrijthof of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV