Kijk LIVE naar uitleg invasie Turkije in Noord-Syrië: wat is er aan de hand?

Kijk LIVE naar uitleg invasie Turkije in Noord-Syrië: wat is er aan de hand?

Kijk LIVE naar uitleg <em>invasie Turkije</em> in Noord-Syrië: wat is er aan de hand? De spanningen in het Midden-Oosten zijn behoorlijk aan het oplopen. Turkije voert sinds gisteren (9 oktober) een aanval uit op het noordoosten van Syrië, wat zelfs als een invasie beschouwd zou kunnen worden. De NOS beantwoordt alle vragen die hierover binnenkomen. Donald TrumpWant wat is er nu precies aan de hand? Het begon allemaal met een telefoontje tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Trump kondigde hierna aan zich terug te trekken uit Syrië, wat voor de Turken bijna een vrijbrief is om noordoost-Syrië aan te vallen, waar veel Koerden wonen. Kortom, te veel om in een klein stukje tekst uit te leggen. Kijk hierboven LIVE naar de uitleg van de NOS over de situatie in Turkije en Syrië. NOS-correspondent Lucas Waagmeester staat liever op grens van Syrië dan in Nederland Bekijk deze video » Operatie Vredeslente: Turkije valt noorden van Syrië binnen Bekijk deze video » Turkije valt de Koerden aan een week na het vertrek van de Amerikanen Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar uitleg invasie Turkije in Noord-Syrië: wat is er aan de hand?

De spanningen in het Midden-Oosten zijn behoorlijk aan het oplopen. Turkije voert sinds gisteren (9 oktober) een aanval uit op het noordoosten van Syrië, wat zelfs als een invasie beschouwd zou kunnen worden. De NOS beantwoordt alle vragen die hierover binnenkomen.

Donald Trump
Want wat is er nu precies aan de hand? Het begon allemaal met een telefoontje tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Trump kondigde hierna aan zich terug te trekken uit Syrië, wat voor de Turken bijna een vrijbrief is om noordoost-Syrië aan te vallen, waar veel Koerden wonen. Kortom, te veel om in een klein stukje tekst uit te leggen.

Kijk hierboven LIVE naar de uitleg van de NOS over de situatie in Turkije en Syrië.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar uitleg invasie Turkije in Noord-Syrië: wat is er aan de hand? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV