Art Rooijakkers zit op Ibiza voor Rooijakkers over de Vloer: "Je hoort mij niet klagen"

Art Rooijakkers zit op Ibiza voor Rooijakkers over de Vloer: "Je hoort mij niet klagen"

<em>Art Rooijakkers</em> zit op Ibiza voor <em>Rooijakkers over de Vloer</em>: &quot;Je hoort mij niet klagen&quot; Presentator Art Rooijakkers heeft flink wat BN'ers gestrikt voor een bezoekje bij hen thuis. Art gaat in Rooijakkers over de Vloer onder andere op bezoek bij Ronald Koeman, Krezip, Martine Sandifort, maar ook bij kok Sergio Herman. Art heeft een goede tijd met Sergio, de twee zitten namelijk op Ibiza. Vanaf het zonnige Ibiza"Je hoort mij niet klagen, het is superlekker weer en ik ben aan het eten met mijn volgende gast in Rooijakkers over de Vloer Sergio, en hij houdt ook van friet", aldus Art vanaf het zonnige Ibiza. Rooijakkers over de Vloer is het vervolg op Van der Vorst ziet sterren dat stopte omdat Peter van der Vorst nu de baas is van RTL 4. Rooijakkers over de Vloer is vanaf 23 oktober om 21.30 uur te zien op RTL 4. Bekijk in de video bovenaan dit artikel hoe leuk Art en Sergio het samen hebben op Ibiza. Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen" Bekijk deze video »
TV :
Art Rooijakkers zit op Ibiza voor Rooijakkers over de Vloer: "Je hoort mij niet klagen"

Presentator Art Rooijakkers heeft flink wat BN'ers gestrikt voor een bezoekje bij hen thuis. Art gaat in Rooijakkers over de Vloer onder andere op bezoek bij Ronald Koeman, Krezip, Martine Sandifort, maar ook bij kok Sergio Herman. Art heeft een goede tijd met Sergio, de twee zitten namelijk op Ibiza.

Vanaf het zonnige Ibiza
"Je hoort mij niet klagen, het is superlekker weer en ik ben aan het eten met mijn volgende gast in Rooijakkers over de Vloer Sergio, en hij houdt ook van friet", aldus Art vanaf het zonnige Ibiza. Rooijakkers over de Vloer is het vervolg op Van der Vorst ziet sterren dat stopte omdat Peter van der Vorst nu de baas is van RTL 4.

Rooijakkers over de Vloer is vanaf 23 oktober om 21.30 uur te zien op RTL 4. Bekijk in de video bovenaan dit artikel hoe leuk Art en Sergio het samen hebben op Ibiza.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers zit op Ibiza voor Rooijakkers over de Vloer: "Je hoort mij niet klagen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV