Breaking Bad-fans opgelet. De Breaking Bad-film staat nu op Netflix

Breaking Bad-fans opgelet. De Breaking Bad-film staat nu op Netflix

<em>Breaking Bad</em>-fans opgelet. De <em>Breaking Bad</em>-film staat nu op <em>Netflix</em> Van 2008 tot 2013 zat de seriekijker aan de buis gekluisterd voor de avonturen van de drugsdealende scheikundeleraar Walter White in de met zes Emmy's bekroonde serie Breaking Bad. Fans hebben maar liefst zes jaar lang moeten wachten, maar nu is de film er eindelijk! De Breaking Bad-film: El Camino kun je nu zien op Netflix. Bekijk de beelden van de Breaking Bad-film hierboven. El Camino: A Breaking Bad Movie komt vrijdag uit, dus spijkert Aaron Paul je bij Bekijk deze video »
Film :
Breaking Bad-fans opgelet. De Breaking Bad-film staat nu op Netflix

Van 2008 tot 2013 zat de seriekijker aan de buis gekluisterd voor de avonturen van de drugsdealende scheikundeleraar Walter White in de met zes Emmy's bekroonde serie Breaking Bad. Fans hebben maar liefst zes jaar lang moeten wachten, maar nu is de film er eindelijk! De Breaking Bad-film: El Camino kun je nu zien op Netflix.

Bekijk de beelden van de Breaking Bad-film hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Breaking Bad-fans opgelet. De Breaking Bad-film staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV