Uitzending Undercover in Nederland over De wereld van de uitvaart gaat gewoon door

Uitzending Undercover in Nederland over De wereld van de uitvaart gaat gewoon door

Uitzending <em>Undercover in Nederland</em> over <em>De wereld van de uitvaart</em> gaat gewoon door Het was even onzeker of de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland uitgezonden mocht worden. Presentator Alberto Stegeman moest zich vrijdagochtend al komen melden in de rechtbank voor een kort geding over de uitzending die gaat over wantoestanden in de wereld van de uitvaart. Uiteindelijk mag de uitzending gewoon door gaan. Bekijk Undercover in Nederland zondagavond om 20:00 uur bij SBS6 en zie hierboven het fragment waarin Alberto Stegeman over het kort geding spreekt. Alberto Stegeman meldt zich in de rechtbank: "De uitzending moet echt doorgaan zondag" Bekijk deze video »
TV :
Uitzending Undercover in Nederland over De wereld van de uitvaart gaat gewoon door

Het was even onzeker of de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland uitgezonden mocht worden. Presentator Alberto Stegeman moest zich vrijdagochtend al komen melden in de rechtbank voor een kort geding over de uitzending die gaat over wantoestanden in de wereld van de uitvaart. Uiteindelijk mag de uitzending gewoon door gaan.

Bekijk Undercover in Nederland zondagavond om 20:00 uur bij SBS6 en zie hierboven het fragment waarin Alberto Stegeman over het kort geding spreekt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uitzending Undercover in Nederland over De wereld van de uitvaart gaat gewoon door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV