Jeroen van der Boom lanceert single Zeg me: "Lekker nummer voor bij de openhaard"

Jeroen van der Boom lanceert single Zeg me: "Lekker nummer voor bij de openhaard"

<em>Jeroen van der Boom</em> lanceert single <em>Zeg me</em>: &quot;Lekker nummer voor bij de openhaard&quot; De single Zeg Me, die vrijdag uitkwam, is de nieuwste creatie van Jeroen van der Boom. De zanger is erg trots op zijn nummer en laat weten dat het een heerlijk nummertje is voor bij de openhaard. "Ik kan niet wachten""Met alle liefde en passie hebben we dit nummer gemaakt. Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie er van vinden. Vanaf nu is "Zeg Me" overal te beluisteren via alle kanalen. Ik wil alvast iedereen bedanken voor het streamen van dit nummer! Kan niet wachten om nog meer muziek aan jullie te laten horen. Binnenkort meer!", aldus Jeroen van der Boom. Bekijk het Shownieuws interview met Jeroen van der Boom hierboven en beluister een fragment van het nummer Zeg me hieronder.
Muziek :
Jeroen van der Boom lanceert single Zeg me: "Lekker nummer voor bij de openhaard"

De single Zeg Me, die vrijdag uitkwam, is de nieuwste creatie van Jeroen van der Boom. De zanger is erg trots op zijn nummer en laat weten dat het een heerlijk nummertje is voor bij de openhaard.

"Ik kan niet wachten"
"Met alle liefde en passie hebben we dit nummer gemaakt. Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie er van vinden. Vanaf nu is "Zeg Me" overal te beluisteren via alle kanalen. Ik wil alvast iedereen bedanken voor het streamen van dit nummer! Kan niet wachten om nog meer muziek aan jullie te laten horen. Binnenkort meer!", aldus Jeroen van der Boom.

Bekijk het Shownieuws interview met Jeroen van der Boom hierboven en beluister een fragment van het nummer Zeg me hieronder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van der Boom lanceert single Zeg me: "Lekker nummer voor bij de openhaard" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV