Bekijk LIVE hoe orkaan Hagibis zich ontwikkelt in Japan

Bekijk LIVE hoe orkaan Hagibis zich ontwikkelt in Japan

Bekijk LIVE hoe orkaan <em>Hagibis</em> zich ontwikkelt in Japan Japan heeft te maken met een van de zwaarste orkanen uit haar geschiedenis. De komende uren wordt een recordhoeveelheid aan regen verwacht, in combinatie met overstromingen en modderstromen. WindstotenEr worden enorme windstoten verwacht die vermoedelijk voor veel schade zullen gaan zorgen. Hagibis, zoals de orkaan heet, komt rond het middaguur (Nederlandse tijd) aan land. Bekijk hierboven LIVE-beelden van de orkaan, van The Sun. Bekijk ook The Masked Singer gemist? Gers Pardoel blijkt het konijn. Bekijk deze video » Heftige beelden orkaan Hagibis in Japan Bekijk deze video » Orkaan Hagibis blaast vrachtwagens en huizen omver in Japan Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk LIVE hoe orkaan Hagibis zich ontwikkelt in Japan

Japan heeft te maken met een van de zwaarste orkanen uit haar geschiedenis. De komende uren wordt een recordhoeveelheid aan regen verwacht, in combinatie met overstromingen en modderstromen.

Windstoten
Er worden enorme windstoten verwacht die vermoedelijk voor veel schade zullen gaan zorgen. Hagibis, zoals de orkaan heet, komt rond het middaguur (Nederlandse tijd) aan land. Bekijk hierboven LIVE-beelden van de orkaan, van The Sun.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE hoe orkaan Hagibis zich ontwikkelt in Japan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV