79-jarige Jane Fonda gearresteerd tijdens klimaatprotest

79-jarige Jane Fonda gearresteerd tijdens klimaatprotest

79-jarige Jane Fonda gearresteerd tijdens <em>klimaatprotest</em> Actrice Jane Fonda was gisteren (11 oktober) gearresteerd tijdens een illegaal klimaatsprotest. Eerder dit jaar is ze van haar huis in Los Angels naar D. C. verhuist zodat ze kan protesteren in de hoofdstad. Jane's planDe arrestatie was geen toeval, Fonda was van plan gearresteerd te worden om zo aandacht voor de zaak te krijgen. Ze houdt ook nog lang niet op, ze is van plan iedere vrijdag te gaan protesteren. Bekijk hierboven het hele verslag over de arrestatie van Jane Fonda Jongeren gaan de straat op na oproep van Greta Thunberg Bekijk deze video » Angela de Jong: "Het kan haast niet anders dan dat Chateau Meiland de Televizier-Ring wint" Bekijk deze video » Onderzoekers worden jaar lang ingevroren op de Noordpool Bekijk deze video » Klimaatactivisten over bezetting ABN Amro en Vattenfall: 'Om klimaatcrisis te erkennen' Bekijk deze video »
Nieuws :
79-jarige Jane Fonda gearresteerd tijdens klimaatprotest

Actrice Jane Fonda was gisteren (11 oktober) gearresteerd tijdens een illegaal klimaatsprotest. Eerder dit jaar is ze van haar huis in Los Angels naar D. C. verhuist zodat ze kan protesteren in de hoofdstad.

Jane's plan
De arrestatie was geen toeval, Fonda was van plan gearresteerd te worden om zo aandacht voor de zaak te krijgen. Ze houdt ook nog lang niet op, ze is van plan iedere vrijdag te gaan protesteren.

Bekijk hierboven het hele verslag over de arrestatie van Jane Fonda

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 79-jarige Jane Fonda gearresteerd tijdens klimaatprotest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV