Speciale aflevering Beste Zangers 2019: volgende week online te zien via Avrotros.nl

Speciale aflevering Beste Zangers 2019: volgende week online te zien via Avrotros.nl

Speciale aflevering <em>Beste Zangers</em> 2019: volgende week online te zien via <em>Avrotros.nl</em> Beste Zangers seizoen 2019 is helaas afgelopen, maar presentator Jan Smit meldde aan het einde van de laatste aflevering dat er volgende week nog een speciale Beste Zangers aflevering op de planning staat, dus cancel al je plannen en zorg ervoor dat je volgende week ook deze online aflevering gaat zien. Zes YouTube artiestenVolgende week is er nog een hele speciale aflevering en die is alleen online te zien. Dan zijn er zes YouTube artiesten die in dezelfde setting de mooiste liedjes van het vorige seizoen Beste Zangers coveren. De extra aflevering van Beste Zangers is volgende week te zien op Avrotros.nl/Bestezangers. Beste Zangers gemist? Bekijk alle optredens van Beste Zangers terug op Gids.tv. Beste Zangers gemist? Floor Jansen & Henk Poort zingen 'Phantom Of The Opera' Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Emma Heesters & Rolf Sanchez zingen 'Pa Olvidarte' Bekijk deze video »
TV :
Speciale aflevering Beste Zangers 2019: volgende week online te zien via Avrotros.nl

Beste Zangers seizoen 2019 is helaas afgelopen, maar presentator Jan Smit meldde aan het einde van de laatste aflevering dat er volgende week nog een speciale Beste Zangers aflevering op de planning staat, dus cancel al je plannen en zorg ervoor dat je volgende week ook deze online aflevering gaat zien.

Zes YouTube artiesten
Volgende week is er nog een hele speciale aflevering en die is alleen online te zien. Dan zijn er zes YouTube artiesten die in dezelfde setting de mooiste liedjes van het vorige seizoen Beste Zangers coveren. De extra aflevering van Beste Zangers is volgende week te zien op Avrotros.nl/Bestezangers.

Beste Zangers gemist? Bekijk alle optredens van Beste Zangers terug op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Speciale aflevering Beste Zangers 2019: volgende week online te zien via Avrotros.nl of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV