Undercover in Nederland gemist? Mannen smokkelen lijk de grens over

Undercover in Nederland gemist? Mannen smokkelen lijk de grens over

Undercover in Nederland gemist? Mannen smokkelen lijk de grens over Alberto Stegenman praat met drie mannen die in het geheim een lijk de Nederlandse grens over kunnen smokkelen. Dit doet hij in verband met de steeds vaker voorkomende uitvaartfraude die Stegeman onder de loep neemt. Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Je kunt elke uitzending van Undercover in Nederland terugkijken op Gids.tv. Alberto Stegeman meldt zich in de rechtbank: "De uitzending moet echt doorgaan zondag" Bekijk deze video » Undercover in Nederland: 'Begrafenisondernemer legde een lijk in zijn schuur' Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland gemist? Mannen smokkelen lijk de grens over

Alberto Stegenman praat met drie mannen die in het geheim een lijk de Nederlandse grens over kunnen smokkelen. Dit doet hij in verband met de steeds vaker voorkomende uitvaartfraude die Stegeman onder de loep neemt.

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hierboven. Je kunt elke uitzending van Undercover in Nederland terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Mannen smokkelen lijk de grens over of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV