Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi

Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi

Willem-Alexander en <em>Máxima</em> schitteren tijdens grote ceremonie in <em>New Delhi</em> Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn vandaag begonnen aan het officiële gedeelte van hun staatsbezoek aan India. Tijdens een grootschalige ceremonie werden ze in New Delhi verwelkomd door president Kovind en premier Modi. Veel veranderdMáxima zag zoals gebruikelijk vele ogen op haar gericht vanwege haar schitterende jurk, waarmee ze een meer dan mooi visititekaartje voor ons land is. Nadat onder andere het Nederlandse volkslied werd gespeeld richtte Willem-Alexander even kort het woord tot de pers. "We hebben nog niet heel veel te zeggen omdat we nog maar net met ons bezoek zijn begonnen." Hij bedankt de president vervolgens voor de mooie ceremonie en laat weten erg blij te zijn om het land opnieuw te kunnen bezoeken. "Laatste keer dat we hier waren was in 2007, toen mijn moeder er ook bij was. Er is sindsdien veel veranderd." Bekijk het hele fragment, dat koningshuisdesundige Rick Evers op zijn Youtube-pagina plaatste, hierboven. Bekijk ook Sylvie Meis rent met kleren aan de zee in Bekijk deze video » Ontroerend eerbetoon koningin Máxima: ze draagt de juwelen van prinses Juliana Bekijk deze video » Sandra Schuurhof bij staatsbezoek Willem-Alexander en Máxima: "Het stinkt hier" Bekijk deze video »
Nieuws :
Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn vandaag begonnen aan het officiële gedeelte van hun staatsbezoek aan India. Tijdens een grootschalige ceremonie werden ze in New Delhi verwelkomd door president Kovind en premier Modi.

Veel veranderd
Máxima zag zoals gebruikelijk vele ogen op haar gericht vanwege haar schitterende jurk, waarmee ze een meer dan mooi visititekaartje voor ons land is. Nadat onder andere het Nederlandse volkslied werd gespeeld richtte Willem-Alexander even kort het woord tot de pers. "We hebben nog niet heel veel te zeggen omdat we nog maar net met ons bezoek zijn begonnen." Hij bedankt de president vervolgens voor de mooie ceremonie en laat weten erg blij te zijn om het land opnieuw te kunnen bezoeken. "Laatste keer dat we hier waren was in 2007, toen mijn moeder er ook bij was. Er is sindsdien veel veranderd." Bekijk het hele fragment, dat koningshuisdesundige Rick Evers op zijn Youtube-pagina plaatste, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima schitteren tijdens grote ceremonie in New Delhi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV