Trouwstoet loopt uit de hand: peperdure Lamborghini zwaar beschadigd

Trouwstoet loopt uit de hand: peperdure Lamborghini zwaar beschadigd

<em>Trouwstoet</em> loopt uit de hand: peperdure <em>Lamborghini</em> zwaar beschadigd Een trouwstoet in Maasdijk (Zuid-Holland) is uitgelopen op een fiasco. Op een kruising botste één van de deelnemers aan de stoet, die in een gehuurde Lamborghini reed, tegen een bestelbus, waarna de auto tegen een paal eindigde. De peperdure sportauto is zwaar beschadigt en de schade zal tienduizenden euro's bedragen. Na de botsing ontstond er ook nog een ruzie. Bekijk de beelden van de gecrashte Lamborghini hierboven. Enzo Knol geeft zichzelf Lamborghini als verjaardagscadeau Bekijk deze video » Lil' Kleine koopt peperdure Lamborghini Urus Bekijk deze video »
Nieuws :
Trouwstoet loopt uit de hand: peperdure Lamborghini zwaar beschadigd

Een trouwstoet in Maasdijk (Zuid-Holland) is uitgelopen op een fiasco. Op een kruising botste één van de deelnemers aan de stoet, die in een gehuurde Lamborghini reed, tegen een bestelbus, waarna de auto tegen een paal eindigde. De peperdure sportauto is zwaar beschadigt en de schade zal tienduizenden euro's bedragen. Na de botsing ontstond er ook nog een ruzie.

Bekijk de beelden van de gecrashte Lamborghini hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trouwstoet loopt uit de hand: peperdure Lamborghini zwaar beschadigd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV