Boerenprotest Groningen ontaardt in chaos: deur provinciehuis ingebeukt, boeren gewond

Boerenprotest Groningen ontaardt in chaos: deur provinciehuis ingebeukt, boeren gewond

<em>Boerenprotest Groningen</em> ontaardt in chaos: deur provinciehuis ingebeukt, boeren gewond In Groningen loopt het behoorlijk uit de hand bij het boerenprotest. De toegestroomde boeren weigeren bij het provinciehuis te vertrekken, omdat de gedeputeerde staten geen strobreed toegeven en zich vasthouden aan de stikstofregels. De boeren hebben daarop de deur van het provinciehuis ingebeukt, en de sfeer wordt steeds grimmiger. Na de bestorming werden de boeren opgewacht door de ME, en een aantal boeren zijn gewond geraakt. Bekijk de reportage van de NOS hierboven. Angela de Jong over nieuw boerenprotest: "Wel heel snel" Bekijk deze video » LIVE-beelden boerenprotest Haarlem Bekijk deze video »
Nieuws :
Boerenprotest Groningen ontaardt in chaos: deur provinciehuis ingebeukt, boeren gewond

In Groningen loopt het behoorlijk uit de hand bij het boerenprotest. De toegestroomde boeren weigeren bij het provinciehuis te vertrekken, omdat de gedeputeerde staten geen strobreed toegeven en zich vasthouden aan de stikstofregels. De boeren hebben daarop de deur van het provinciehuis ingebeukt, en de sfeer wordt steeds grimmiger. Na de bestorming werden de boeren opgewacht door de ME, en een aantal boeren zijn gewond geraakt.

Bekijk de reportage van de NOS hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerenprotest Groningen ontaardt in chaos: deur provinciehuis ingebeukt, boeren gewond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen