Bekijk de racistische geluiden van de Bulgaarse voetbalfans tegen Engeland

Bekijk de racistische geluiden van de Bulgaarse voetbalfans tegen Engeland

Bekijk de <em>racistische geluiden</em> van de Bulgaarse voetbalfans tegen Engeland Engeland won gisteravond glansrijk in Bulgarije, met maar liefst 0-6. Onder de doelpuntenmakers bevonden zich de zwarte spelers Marcus Rashford en Raheem Sterling, maar die zullen een zure bijsmaak hebben overgehouden aan het duel. De Bulgaarse voetbal-'fans' bestookten ze namelijk met racistische geluiden, waardoor de wedstrijd twee keer moest worden stilgelegd. Bekijk en beluister de racistische geluiden die de Bulgaarse 'fans' maakten hierboven. Samenvatting Engeland - Bulgarije (EK kwalificatie) Bekijk deze video » Engeland verslaat Bulgarije met 6-0, maar is woedend vanwege racisme op tribune Bekijk deze video »
Voetbal :
Bekijk de racistische geluiden van de Bulgaarse voetbalfans tegen Engeland

Engeland won gisteravond glansrijk in Bulgarije, met maar liefst 0-6. Onder de doelpuntenmakers bevonden zich de zwarte spelers Marcus Rashford en Raheem Sterling, maar die zullen een zure bijsmaak hebben overgehouden aan het duel. De Bulgaarse voetbal-'fans' bestookten ze namelijk met racistische geluiden, waardoor de wedstrijd twee keer moest worden stilgelegd.

Bekijk en beluister de racistische geluiden die de Bulgaarse 'fans' maakten hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de racistische geluiden van de Bulgaarse voetbalfans tegen Engeland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV