Hilarische parodie op Joker in Saturday Night Live met David Harbour

Hilarische parodie op Joker in Saturday Night Live met David Harbour

Hilarische parodie op <em>Joker</em> in Saturday Night Live met <em>David Harbour</em> Saturday Night Live is al meer dan veertig jaar een populair sketchprogramma op de Amerikaanse televisie, en zo nu en dan slaan ze de spijker op hun kop met hun parodieën. Ook de parodie op de film Joker, die afgelopen zaterdag te zien was, is weer een groot succes. SesamstraatHet klinkt bijzonder tegenstrijdig, en dat is natuurlijk het hilarische aspect aan het filmpje: de duistere wereld van Joker wordt gecombineerd met Sesamstraat. David Harbour, die Jim Hopper speelt in Stranger Things, vertolkt de hoofdrol op overtuigende wijze. Zelfs een real-life Bert en Ernie komen voorbij, en Ernie komt op gruwelijke wijze aan zijn eind. Bekijk de hilarische parodie op Joker hierboven. Joaquin Phoenix deelt exclusieve 'deleted scene' uit Joker en vertelt over zijn rol Bekijk deze video » Joaquin Phoenix ontwikkelde een eetstoornis door zijn rol als The Joker Bekijk deze video » Ophef rond film Joker door angst 'imitatiegeweld' Bekijk deze video » Gordon loopt weg uit bioscoopzaal: “Man, man, man ik werd zo ongemakkelijk” Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarische parodie op Joker in Saturday Night Live met David Harbour

Saturday Night Live is al meer dan veertig jaar een populair sketchprogramma op de Amerikaanse televisie, en zo nu en dan slaan ze de spijker op hun kop met hun parodieën. Ook de parodie op de film Joker, die afgelopen zaterdag te zien was, is weer een groot succes.

Sesamstraat
Het klinkt bijzonder tegenstrijdig, en dat is natuurlijk het hilarische aspect aan het filmpje: de duistere wereld van Joker wordt gecombineerd met Sesamstraat. David Harbour, die Jim Hopper speelt in Stranger Things, vertolkt de hoofdrol op overtuigende wijze. Zelfs een real-life Bert en Ernie komen voorbij, en Ernie komt op gruwelijke wijze aan zijn eind.

Bekijk de hilarische parodie op Joker hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische parodie op Joker in Saturday Night Live met David Harbour of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV