Monica en Lars nog steeds dolgelukkig: “Het gaat hartstikke goed”

Monica en Lars nog steeds dolgelukkig: “Het gaat hartstikke goed”

<em>Monica</em> en <em>Lars</em> nog steeds dolgelukkig: “Het gaat hartstikke goed” Presentatrice Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk zijn al een poos samen en nog altijd stapelverliefd op elkaar. Op de rode loper van de film Wat Is Dan Liefde beantwoordt het koppel de vraag: “Wat is dan liefde?” “Als je helemaal jezelf bent”Vlogger Monica Geuze vertelt: ”Ik denk dat liefde is dat je compleet jezelf bij elkaar kunt zijn, zonder enige gene. En dat je elkaar dan, ook zelfs als je helemaal jezelf bent, nog hartstikke leuk vindt en van elkaar houdt.” Lars voegt daar nog aan toe: ”Ik ben vanaf moment een mezelf geweest bij haar en dat ben ik nog steeds. En dat gaat hartstikke goed” Bekijk het interview met Monica en Lars hierboven. Eerste beelden Love Island: Monica Geuze verrast de dames op het eiland Bekijk deze video » Dochter Humberto Tan, Julia Tan, komt met YouTube-spelshow TANtoe Muzikaal Bekijk deze video »
Amusement :
Monica en Lars nog steeds dolgelukkig: “Het gaat hartstikke goed”

Presentatrice Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk zijn al een poos samen en nog altijd stapelverliefd op elkaar. Op de rode loper van de film Wat Is Dan Liefde beantwoordt het koppel de vraag: “Wat is dan liefde?”

“Als je helemaal jezelf bent”
Vlogger Monica Geuze vertelt: ”Ik denk dat liefde is dat je compleet jezelf bij elkaar kunt zijn, zonder enige gene. En dat je elkaar dan, ook zelfs als je helemaal jezelf bent, nog hartstikke leuk vindt en van elkaar houdt.” Lars voegt daar nog aan toe: ”Ik ben vanaf moment een mezelf geweest bij haar en dat ben ik nog steeds. En dat gaat hartstikke goed”

Bekijk het interview met Monica en Lars hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monica en Lars nog steeds dolgelukkig: “Het gaat hartstikke goed” of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV