Ooggetuige die zoon ‘keldergezin’ Ruinerwold ontmoette vertelt bizar verhaal

Ooggetuige die zoon ‘keldergezin’ Ruinerwold ontmoette vertelt bizar verhaal

Ooggetuige die zoon ‘keldergezin’ <em>Ruinerwold</em> ontmoette vertelt bizar verhaal Er heeft zich weer een ooggetuige gemeld die de man heeft ontmoet die negen jaar zat opgesloten in een kelder. Samen met broers en zussen bivakkeerde de man jarenlang in een kelder onder een boerderij in Ruinerwold, tot hij in een kroeg zijn verhaal vertelde. Een ooggetuige die deze man heeft gesproken vertelt in bovenstaande video van Veronica Inside meer bizarre details, zoals dat de opgesloten man jarenlang niet buiten was geweest en geen contact had met de buitenwereld. Luister in de video hierboven naar het hele verhaal van deze ooggetuige. Buurman ‘keldergezin’ Ruinerwold dacht dat boerderij met drugs te maken had Bekijk deze video » Peter R. de Vries noemt ‘keldergezin’ Ruinerwold een ‘bizarre zaak’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Ooggetuige die zoon ‘keldergezin’ Ruinerwold ontmoette vertelt bizar verhaal

Er heeft zich weer een ooggetuige gemeld die de man heeft ontmoet die negen jaar zat opgesloten in een kelder. Samen met broers en zussen bivakkeerde de man jarenlang in een kelder onder een boerderij in Ruinerwold, tot hij in een kroeg zijn verhaal vertelde. Een ooggetuige die deze man heeft gesproken vertelt in bovenstaande video van Veronica Inside meer bizarre details, zoals dat de opgesloten man jarenlang niet buiten was geweest en geen contact had met de buitenwereld.

Luister in de video hierboven naar het hele verhaal van deze ooggetuige.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ooggetuige die zoon ‘keldergezin’ Ruinerwold ontmoette vertelt bizar verhaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV