Boerenprotest: Trekkers bezetten de Ring in Amsterdam

Boerenprotest: Trekkers bezetten de Ring in Amsterdam

<em>Boerenprotest</em>: Trekkers bezetten de Ring in Amsterdam Ook de Ring in Amsterdam wordt woensdagochtend bezet door de boeren en hun trekkers. De boeren demonstreren om hun positie in de maatschappij te verbeteren en protesteren tegen de strenge regelgeving. Ze zorgden in de ochtend voor honderden kilometers file met hun tractoren op de snelweg, onder meer in onze hoofdstad. Bekijk hierboven hoe de tractoren voor het boerenprotest invoegen op de Ring in Amsterdam. Boerenprotest bij Malieveld in Den Haag: voorbereidingen in volle gang Bekijk deze video » Kijk LIVE naar boerenprotest Bilthoven en De Bilt bij het RIVM Bekijk deze video »
Nieuws :
Boerenprotest: Trekkers bezetten de Ring in Amsterdam

Ook de Ring in Amsterdam wordt woensdagochtend bezet door de boeren en hun trekkers. De boeren demonstreren om hun positie in de maatschappij te verbeteren en protesteren tegen de strenge regelgeving. Ze zorgden in de ochtend voor honderden kilometers file met hun tractoren op de snelweg, onder meer in onze hoofdstad.

Bekijk hierboven hoe de tractoren voor het boerenprotest invoegen op de Ring in Amsterdam.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerenprotest: Trekkers bezetten de Ring in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen