Boerenprotest: Trekkers zorgen voor grote chaos op de weg

Boerenprotest: Trekkers zorgen voor grote chaos op de weg

<em>Boerenprotest</em>: Trekkers zorgen voor grote chaos op de weg De boeren voeren woensdag weer actie, deze keer gaat het ze vooral om de stikstofmaatregelen. Ze gingen al vroeg de weg op met hun trekkers, wat voor grote verkeerschaos zorgde. Honderden kilometers fileHet boerenprotest begon al in de vroege ochtend, tractoren zorgden op snelwegen voor honderden kilometers file. Ze gingen op weg naar Bilthoven om te demonstreren tegen het RIVM. Daarna gaan ze verder naar Den Haag. Bekijk de grote chaos in het verkeer die werd veroorzaakt door het boerenprotest in de video hierboven. Boerenprotest bij Malieveld in Den Haag: voorbereidingen in volle gang Bekijk deze video » Boerenprotest: Trekkers bezetten de Ring in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Boerenprotest: Trekkers zorgen voor grote chaos op de weg

De boeren voeren woensdag weer actie, deze keer gaat het ze vooral om de stikstofmaatregelen. Ze gingen al vroeg de weg op met hun trekkers, wat voor grote verkeerschaos zorgde.

Honderden kilometers file
Het boerenprotest begon al in de vroege ochtend, tractoren zorgden op snelwegen voor honderden kilometers file. Ze gingen op weg naar Bilthoven om te demonstreren tegen het RIVM. Daarna gaan ze verder naar Den Haag.

Bekijk de grote chaos in het verkeer die werd veroorzaakt door het boerenprotest in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerenprotest: Trekkers zorgen voor grote chaos op de weg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV