Rijkswaterstaat voorspelt drukke avondspits door boerenprotest

Rijkswaterstaat voorspelt drukke avondspits door boerenprotest

Rijkswaterstaat verwacht chaos in avondspits door boerenprotest. Op het Twitteraccount van Rijkswaterstaat staan de volgende tips vermeld: "Check vooraf de verkeersinformatie en volg de omleidingsroutes. Ook goed om alert te zijn op het snelheidsverschil tussen voertuigen."

Bekijk in de video hieronder hoe druk het op de trambaan in Den Haag is.

<em>Rijkswaterstaat</em> voorspelt drukke avondspits door <em>boerenprotest</em> Rijkswaterstaat verwacht chaos in avondspits door boerenprotest. Op het Twitteraccount van Rijkswaterstaat staan de volgende tips vermeld: "Check vooraf de verkeersinformatie en volg de omleidingsroutes. Ook goed om alert te zijn op het snelheidsverschil tussen voertuigen." Bekijk in de video hieronder hoe druk het op de trambaan in Den Haag is. Hagenees stoort zich aan boerenprotest: "Het lijkt wel oorlog, dit gaat te ver" Bekijk deze video » KIJK NU LIVE: Duizenden boeren protesteren in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Rijkswaterstaat voorspelt drukke avondspits door boerenprotest
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rijkswaterstaat voorspelt drukke avondspits door boerenprotest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV