Rampzalige scheiding verstoort werkleven van Angelina Jolie

Rampzalige scheiding verstoort werkleven van Angelina Jolie

Rampzalige scheiding verstoort werkleven van <em>Angelina Jolie</em> Vandaag (16 oktober) was Maleficent: Misstress of Evil voor het eerst te zien in de bioscopen. Er zijn grote verwachtingen voor de film omdat het eerste deel een krappe 800 miljoen opleverde. Hoewel Angelina Jolie groot op de poster staat, is ze maar amper in de film. PrivélevenVoor haar werk heeft Angelina de films voor het uitkiezen en reist ze van Tokyo tot Rome. Privé gaat het al jaren moeizaam. Haar scheiding met Brad Pitt die in 2016 werd aangekondigd is nog steeds gaande waardoor Jolie meer bezig is met rechtzaken dan acteren. Bekijk hierboven het verslag van RTL Boulevard over Maleficent: Misstress of Evil Telegraaf over Tomb Raider: 'Opvallend minder rondborstig' Bekijk deze video » Bekijk trailer Maleficent: Mistress of Evil Bekijk deze video » René Mioch wordt terechtgewezen door Eva Jinek na aanhalen relatie Freek Vonk: "Je gaat veel te ver jongen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Rampzalige scheiding verstoort werkleven van Angelina Jolie

Vandaag (16 oktober) was Maleficent: Misstress of Evil voor het eerst te zien in de bioscopen. Er zijn grote verwachtingen voor de film omdat het eerste deel een krappe 800 miljoen opleverde. Hoewel Angelina Jolie groot op de poster staat, is ze maar amper in de film.

Privéleven
Voor haar werk heeft Angelina de films voor het uitkiezen en reist ze van Tokyo tot Rome. Privé gaat het al jaren moeizaam. Haar scheiding met Brad Pitt die in 2016 werd aangekondigd is nog steeds gaande waardoor Jolie meer bezig is met rechtzaken dan acteren.

Bekijk hierboven het verslag van RTL Boulevard over Maleficent: Misstress of Evil

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rampzalige scheiding verstoort werkleven van Angelina Jolie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV