Ronald en Maxime de Boer komen naar GTST met een missie

Ronald en Maxime de Boer komen naar GTST met een missie

<em>Ronald en Maxime de Boer</em> komen naar GTST met een missie GTST en het diabetesfonds bundelen hun krachten. Volgende week komt er een aflevering gericht op Jojo, gespeeld door Stephanie van Eer, gericht op haar diabetes diagnose. Ronald en Maxime de Boer zijn ook te zien in de aflevering, zij helpen Jojo met het begrijpen van haar ziekte. Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over deze speciale GTST-aflevering Dertigste seizoen van GTST heeft tegenvallende kijkcijfers Bekijk deze video » Joop van den Ende: "GTST was zo slecht" Bekijk deze video » Dancing With The Stars: cast GTST danst erop los Bekijk deze video » Louisa Janssen over de laatste scène van Aysen in Goede Tijden Slechte Tijden Bekijk deze video »
Entertainment :
Ronald en Maxime de Boer komen naar GTST met een missie

GTST en het diabetesfonds bundelen hun krachten. Volgende week komt er een aflevering gericht op Jojo, gespeeld door Stephanie van Eer, gericht op haar diabetes diagnose. Ronald en Maxime de Boer zijn ook te zien in de aflevering, zij helpen Jojo met het begrijpen van haar ziekte.

Bekijk hierboven het hele RTL Boulevard fragment over deze speciale GTST-aflevering

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ronald en Maxime de Boer komen naar GTST met een missie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV