Britse Emily Nelson neemt de Europese titel over van Kirsten Wild op de scratch

Britse Emily Nelson neemt de Europese titel over van Kirsten Wild op de scratch

Britse <em>Emily Nelson</em> neemt de Europese titel over van <em>Kirsten Wild</em> op de scratch Helaas, geen goud voor Kirsten Wild op de scratch. De Engelse Emily Nelson wint. Hierdoor is Kirsten niet langer meer Europees Kampioene op het onderdeel scratch. Op het EK baanwielrennen in Apeldoorn werd Kirsten Wild zevende op het niet-olympische nummer. Na veertig ronden op de piste was ze niet meer fit genoeg om er een eindsprint uit te persen. Bekijk het fragment van het EK baanwielrennen in Apeldoorn hierboven. Flinke valpartij in Prudential Ride Londen, Kirsten Wild aanstichter Bekijk deze video »
Sport :
Britse Emily Nelson neemt de Europese titel over van Kirsten Wild op de scratch

Helaas, geen goud voor Kirsten Wild op de scratch. De Engelse Emily Nelson wint. Hierdoor is Kirsten niet langer meer Europees Kampioene op het onderdeel scratch.

Op het EK baanwielrennen in Apeldoorn werd Kirsten Wild zevende op het niet-olympische nummer. Na veertig ronden op de piste was ze niet meer fit genoeg om er een eindsprint uit te persen.

Bekijk het fragment van het EK baanwielrennen in Apeldoorn hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse Emily Nelson neemt de Europese titel over van Kirsten Wild op de scratch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen