John van den Heuvel wordt de nieuwe ster van het Sinterklaasjournaal

John van den Heuvel wordt de nieuwe ster van het Sinterklaasjournaal

<em>John van den Heuvel</em> wordt de nieuwe ster van het <em>Sinterklaasjournaal</em> John van den Heuvel werkt weer als agent. Na een interview blijkt het maar voor een dagje te zijn. Van den Heuvel heeft een bijrolletje in het Sinterklaasjournaal waar hij agent speelt. Hij vond het naar eigenzeggen wel heel leuk want hij wordt soms een beetje gek van zijn eigen baan. "Ik ben die hele misdaadjournalistiek zo zat" Bekijk hierboven het hele Veronica Inside interview met John van de Heuvel Alleen roetveegpieten bij intocht Sinterklaas Bekijk deze video »
Entertainment :
John van den Heuvel wordt de nieuwe ster van het Sinterklaasjournaal

John van den Heuvel werkt weer als agent. Na een interview blijkt het maar voor een dagje te zijn. Van den Heuvel heeft een bijrolletje in het Sinterklaasjournaal waar hij agent speelt. Hij vond het naar eigenzeggen wel heel leuk want hij wordt soms een beetje gek van zijn eigen baan. "Ik ben die hele misdaadjournalistiek zo zat"

Bekijk hierboven het hele Veronica Inside interview met John van de Heuvel

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Sinterklaasjournaal
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel wordt de nieuwe ster van het Sinterklaasjournaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV