Schuilkelder met internet: Wegloper van Ruinerwold actief op social media

Schuilkelder met internet: Wegloper van Ruinerwold actief op social media

Schuilkelder met internet: Wegloper van <em>Ruinerwold</em> actief op social media De wegloper van Ruinerwold blijkt actief te zijn op sociale media. De 25-jarige man lijkt op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de wereld en in september deelde hij nog persoonlijke informatie online. ArrestatieDe 58-jarige Josef B die het pand huurde is gisteren aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij de gezinsleden tegen hun wil in de schuilkelder vasthield. Het gezin zegt al negen jaar niet buiten te zijn geweest. Bekijk hierboven het hele NOS-fragment over de familie in Ruinerwold Opgesloten familie Drenthe: 'Vader zat met zes kinderen in een ruimte achter een kast' Bekijk deze video » Dirk was een collega van Josef B. uit Ruinerwold: "Het was een prima kerel" Bekijk deze video » Politie valt pand binnen dat gehuurd wordt door gezin Ruinerwold Bekijk deze video » John van den Heuvel over Ruinerwold drama: "Het is een krankzinnig verhaal" Bekijk deze video »
Nieuws :
Schuilkelder met internet: Wegloper van Ruinerwold actief op social media

De wegloper van Ruinerwold blijkt actief te zijn op sociale media. De 25-jarige man lijkt op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de wereld en in september deelde hij nog persoonlijke informatie online.

Arrestatie
De 58-jarige Josef B die het pand huurde is gisteren aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij de gezinsleden tegen hun wil in de schuilkelder vasthield. Het gezin zegt al negen jaar niet buiten te zijn geweest.

Bekijk hierboven het hele NOS-fragment over de familie in Ruinerwold

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schuilkelder met internet: Wegloper van Ruinerwold actief op social media of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV