Verwarde man klautert als Spiderman langs balkons in Amsterdam

Verwarde man klautert als Spiderman langs balkons in Amsterdam

<em>Verwarde man</em> klautert als <em>Spiderman</em> langs balkons in <em>Amsterdam</em> De politie in Amsterdam heeft donderdagochtend de handen vol gehad aan een bewoner van flat Klieverink in Amsterdam Zuidoost. De man ontvluchtte de politie en kon pas op het dak van de flat door een arrestatieteam worden aangehouden. "Bekende van de politie""De man had iemand bedreigd in het trapportaal", vertelt een woordvoerder van de politie. Volgens omwonende veroorzaakte de verwarde man al langer problemen. "Hij zou meerdere keren autoruiten hebben vernield en een winkelier hebben mishandeld. De politie kan dat niet bevestigen, maar zegt wel dat hij een 'bekende van de politie' is", aldus de Amsterdamse nieuwszender AT5. Bekijk de beelden, van de verwarde man die als Spiderman klimt, hierboven. Plofkraak Haarlemmermeerstraat Amsterdam: één gewonde Bekijk deze video » Follow-up: gewelddadige woningoverval bij 76-jarige in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Verwarde man klautert als Spiderman langs balkons in Amsterdam

De politie in Amsterdam heeft donderdagochtend de handen vol gehad aan een bewoner van flat Klieverink in Amsterdam Zuidoost. De man ontvluchtte de politie en kon pas op het dak van de flat door een arrestatieteam worden aangehouden.

"Bekende van de politie"
"De man had iemand bedreigd in het trapportaal", vertelt een woordvoerder van de politie. Volgens omwonende veroorzaakte de verwarde man al langer problemen. "Hij zou meerdere keren autoruiten hebben vernield en een winkelier hebben mishandeld. De politie kan dat niet bevestigen, maar zegt wel dat hij een 'bekende van de politie' is", aldus de Amsterdamse nieuwszender AT5.

Bekijk de beelden, van de verwarde man die als Spiderman klimt, hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verwarde man klautert als Spiderman langs balkons in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV