Willeke Alberti's grootste wens is uitgekomen: "Ik heb op wolkjes gelopen"

Willeke Alberti's grootste wens is uitgekomen: "Ik heb op wolkjes gelopen"

<em>Willeke Alberti's</em> grootste wens is uitgekomen: &quot;Ik heb op wolkjes gelopen&quot; Ter gelegenheid van Willeke Alberti haar 60-jarige artiesten-jubileum en haar 75ste verjaardag stond ze in een uitverkocht AFAS Live met de Show van mijn leven. Het concert was een initiatief van Johnny de Mol en al haar kinderen waren erbij. Dat maakte Willeke heel gelukkig: "Ik heb echt op wolkjes gelopen." Bekijk het interview met Willeke Alberti en Johnny de Mol bij Koffietijd hierboven. Willeke Alberti zingt eigen versie van Mag Ik Dan Bij Jou Bekijk deze video » Willeke Alberti zit 60 jaar in het vak en vier dat met haar kinderen Bekijk deze video »
TV :
Willeke Alberti's grootste wens is uitgekomen: "Ik heb op wolkjes gelopen"

Ter gelegenheid van Willeke Alberti haar 60-jarige artiesten-jubileum en haar 75ste verjaardag stond ze in een uitverkocht AFAS Live met de Show van mijn leven. Het concert was een initiatief van Johnny de Mol en al haar kinderen waren erbij. Dat maakte Willeke heel gelukkig: "Ik heb echt op wolkjes gelopen."

Bekijk het interview met Willeke Alberti en Johnny de Mol bij Koffietijd hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willeke Alberti's grootste wens is uitgekomen: "Ik heb op wolkjes gelopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV