Eerste trailer van April, May en June: nieuwe film van Linda de Mol

Eerste trailer van April, May en June: nieuwe film van Linda de Mol

Eerste trailer van <em>April, May en June</em>: nieuwe film van <em>Linda de Mol</em> Linda de Mol keert weer terug op het witte doek in de nieuwe speelfilm April, May en June. De speelfilm heeft een sterrencast waar je u tegen zegt, en de trailer smaakt zeker naar meer. Bekijk hierboven de eerste trailer van April, May en June. Ernstig zieke moederApril, May en June gaat over drie halfzussen, met als hoofdrolspeelsters Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga als de drie zussen. Het drietal heeft verschillende vaders en vraagt zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Opnieuw leren kennenMaar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt vinden. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt. April, May en June draait vanaf 19 december in de bioscoop. Linda de Mol gaat weer acteren: binnenkort is ze te zien in April, May en June Bekijk deze video »
Film :
Eerste trailer van April, May en June: nieuwe film van Linda de Mol

Linda de Mol keert weer terug op het witte doek in de nieuwe speelfilm April, May en June. De speelfilm heeft een sterrencast waar je u tegen zegt, en de trailer smaakt zeker naar meer. Bekijk hierboven de eerste trailer van April, May en June.

Ernstig zieke moeder
April, May en June gaat over drie halfzussen, met als hoofdrolspeelsters Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga als de drie zussen. Het drietal heeft verschillende vaders en vraagt zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan.

Opnieuw leren kennen
Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt vinden. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

April, May en June draait vanaf 19 december in de bioscoop.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste trailer van April, May en June: nieuwe film van Linda de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV