Willem-Alexander en Máxima kijken terug op ‘boeiend’ staatsbezoek India

Willem-Alexander en Máxima kijken terug op ‘boeiend’ staatsbezoek India

<em>Willem-Alexander</em> en <em>Máxima</em> kijken terug op ‘boeiend’ staatsbezoek India Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vijf dagen door India gereisd. Het koninklijke staatsbezoek begon in New Delhi, waarna ze onder meer Mumbai bezochten. 'Boeiend en dynamisch'De Oranjes blikken in bovenstaande video terug op deze trip, die ze heel interessant vonden door aan de ene kant de economische kracht maar ook extreme armoede, wat het volgens de koning een ‘ontzettend boeiend en dynamisch’ land maakt. Bekijk hierboven de terugblik van koning Willem-Alexander en koningin Máxima op hun staatsbezoek aan India. Koning Willem-Alexander: "Mijn baard is nogal kriebelig" Bekijk deze video »
Royals :
Willem-Alexander en Máxima kijken terug op ‘boeiend’ staatsbezoek India

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vijf dagen door India gereisd. Het koninklijke staatsbezoek begon in New Delhi, waarna ze onder meer Mumbai bezochten.

'Boeiend en dynamisch'
De Oranjes blikken in bovenstaande video terug op deze trip, die ze heel interessant vonden door aan de ene kant de economische kracht maar ook extreme armoede, wat het volgens de koning een ‘ontzettend boeiend en dynamisch’ land maakt.

Bekijk hierboven de terugblik van koning Willem-Alexander en koningin Máxima op hun staatsbezoek aan India.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima kijken terug op ‘boeiend’ staatsbezoek India of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV