Kaj Gorgels beoordeelt elke week een aflevering van First Dates

Kaj Gorgels beoordeelt elke week een aflevering van First Dates

<em>Kaj Gorgels</em> beoordeelt elke week een aflevering van <em>First Dates</em> Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels is veel op social media te vinden. Hij heeft een eigen YouTube-kanaal 'Kaj Gorgels' waar hij vele video's op plaatst, maar ook op Instagram is de presentator actief. Donderdag deelde grappenmaker Kaj bovenstaande video, waarin hij op een komische manier een aflevering van First Dates beoordeelt. Kaj schrijft onder bovenstaande video dat hij iedere week een nieuwe review van een vermakelijke aflevering van First Dates zal plaatsen. Achter de schermen bij Expeditie Robinson: Kaj Gorgels bijna emotioneel Bekijk deze video » Kaj Gorgels bereidt zich voor op eerste eilandraad Expeditie Robinson Bekijk deze video »
TV :
Kaj Gorgels beoordeelt elke week een aflevering van First Dates

Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels is veel op social media te vinden. Hij heeft een eigen YouTube-kanaal 'Kaj Gorgels' waar hij vele video's op plaatst, maar ook op Instagram is de presentator actief. Donderdag deelde grappenmaker Kaj bovenstaande video, waarin hij op een komische manier een aflevering van First Dates beoordeelt.

Kaj schrijft onder bovenstaande video dat hij iedere week een nieuwe review van een vermakelijke aflevering van First Dates zal plaatsen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kaj Gorgels beoordeelt elke week een aflevering van First Dates of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV