André Hazes na Ahoy-concert: "Monique is er en we zijn goed"

André Hazes na Ahoy-concert: "Monique is er en we zijn goed"

<em>André Hazes</em> na Ahoy-concert: &quot;Monique is er en we zijn goed&quot; André Hazes staat na afloop van zijn eerste Ahoy-concert meteen de pers te woord en vertelt hoe het ging: "We hebben alles uit de kast getrokken en alles wat mogelijk was hebben we gedaan." MoniqueZijn grote liefde Monique was uiteraard ook van de partij, ondanks dat de relatie tussen de twee nog wel eens wat hobbelig is: "Al zouden wij in een dip zitten dan is ze er alsnog bij, op belangrijke momenten. Maar nu zijn we gewoon goed. Ze is hier en er is liefde", aldus Hazes. Ik ben een draakHij geeft ook aan dat hij niet altijd de makkelijkste is, zeker niet voor aanvang van deze grote concerten: "Ik ben een draak op deze momenten en dan heb ik tijd voor mezelf nodig. Dan wil ik niet iemand die op mijn lip zit." Ook zaterdag en zondag staat de zanger nog in de Rotterdamse potempel. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Bekijk eerste beelden concert André Hazes in Ahoy Bekijk deze video » Marco Borsato reageert enigszins op affaire met Iris Hond: "Ik ben er nu niet mee bezig" Bekijk deze video » The Masked Singer: Is Albert Verlinde het roze Monster? Bekijk deze video »
TV :
André Hazes na Ahoy-concert: "Monique is er en we zijn goed"

André Hazes staat na afloop van zijn eerste Ahoy-concert meteen de pers te woord en vertelt hoe het ging: "We hebben alles uit de kast getrokken en alles wat mogelijk was hebben we gedaan."

Monique
Zijn grote liefde Monique was uiteraard ook van de partij, ondanks dat de relatie tussen de twee nog wel eens wat hobbelig is: "Al zouden wij in een dip zitten dan is ze er alsnog bij, op belangrijke momenten. Maar nu zijn we gewoon goed. Ze is hier en er is liefde", aldus Hazes.

Ik ben een draak
Hij geeft ook aan dat hij niet altijd de makkelijkste is, zeker niet voor aanvang van deze grote concerten: "Ik ben een draak op deze momenten en dan heb ik tijd voor mezelf nodig. Dan wil ik niet iemand die op mijn lip zit." Ook zaterdag en zondag staat de zanger nog in de Rotterdamse potempel. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes na Ahoy-concert: "Monique is er en we zijn goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV