Leontine Borsato kan bijkomen op Aruba

Leontine Borsato kan bijkomen op Aruba

<em>Leontine Borsato</em> kan bijkomen op <em>Aruba</em> Het moet een pittige week zijn geweest voor Marco en Leontine Borsato. Donderdagochtend werd bekend dat Marco vroeger een affaire had met Iris Hond, terwijl hij al 22 jaar getrouwd is met Leontine. Inmiddels is Leontine op Aruba aangekomen waar ze na een heftige week kan bijkomen. Bekijk het fragment over de familie Borsato hierboven. Evert Santegoeds verrast dat Marco Borsato openhartig is over affaire Iris Hond Bekijk deze video » Marco Borsato en vrouw Leontine hintten in 2015 al op affaire met Iris Hond Bekijk deze video » "Ik vind het heel dapper", Glennis Grace over de affaire van Marco Borsato Bekijk deze video » Evert Santegoeds: "Affaire Marco Borsato en Iris de Hond liep dit voorjaar nog" Bekijk deze video »
Gossip :
Leontine Borsato kan bijkomen op Aruba

Het moet een pittige week zijn geweest voor Marco en Leontine Borsato. Donderdagochtend werd bekend dat Marco vroeger een affaire had met Iris Hond, terwijl hij al 22 jaar getrouwd is met Leontine. Inmiddels is Leontine op Aruba aangekomen waar ze na een heftige week kan bijkomen.

Bekijk het fragment over de familie Borsato hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Leontine Borsato kan bijkomen op Aruba of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV