Barrie Stevens over finale plek Dancing with the stars: "Dankbaar dat ik mensen inspireer"

Barrie Stevens over finale plek Dancing with the stars: "Dankbaar dat ik mensen inspireer"

Zaterdagavond werd er gestreden om een plekje in de finale van Dancing with the stars. Vier koppels zijn door, onder wie het danspaar Barrie Stevens en Janneke. Choreograaf Stevens kan zijn geluk niet op.

Door het dollen heen
"Ik heb de finale gehaald. Het Nederlandse publiek heeft me omarmd en heeft dit mogelijk gemaakt. Ik ben zeer dankbaar dat ik een inspiratie kan zijn voor mensen van mijn leeftijd", aldus Stevens. Ook Dancing with the stars-deelneemster Samantha Steenwijk is door het dolle heen. "FINALE!!!! Ik kan het gewoon niet geloven”, schrijft de zangeres op Twitter.

Anouk Hoogendijk, Barrie Stevens, Bibian Mentel en Samantha Steenwijk staan volgende week in de finale. Je kunt elke aflevering van Dancing with the stars terugkijken bij Gids.tv.

<em>Barrie Stevens</em> over finale plek <em>Dancing with the stars</em>: &quot;Dankbaar dat ik mensen inspireer&quot; Zaterdagavond werd er gestreden om een plekje in de finale van Dancing with the stars. Vier koppels zijn door, onder wie het danspaar Barrie Stevens en Janneke. Choreograaf Stevens kan zijn geluk niet op. Door het dollen heen"Ik heb de finale gehaald. Het Nederlandse publiek heeft me omarmd en heeft dit mogelijk gemaakt. Ik ben zeer dankbaar dat ik een inspiratie kan zijn voor mensen van mijn leeftijd", aldus Stevens. Ook Dancing with the stars-deelneemster Samantha Steenwijk is door het dolle heen. "FINALE!!!! Ik kan het gewoon niet geloven”, schrijft de zangeres op Twitter. Anouk Hoogendijk, Barrie Stevens, Bibian Mentel en Samantha Steenwijk staan volgende week in de finale. Je kunt elke aflevering van Dancing with the stars terugkijken bij Gids.tv. Samantha Steenwijk bekent: "Sorry ik ben vreemdgegaan" ‪ Bekijk deze video » Samantha Steenwijk onderuit op de dansvloer: “We twijfelden...” Bekijk deze video »
TV :
Barrie Stevens over finale plek Dancing with the stars: "Dankbaar dat ik mensen inspireer"
Bekijk hier alle video's en artikelen van Dancing with the Stars
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Barrie Stevens over finale plek Dancing with the stars: "Dankbaar dat ik mensen inspireer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV