Bekijk hier de eerste beelden van Netflix serie The Sinner seizoen 3

Bekijk hier de eerste beelden van Netflix serie The Sinner seizoen 3

Bekijk hier de eerste beelden van Netflix serie <em>The Sinner</em> seizoen 3 De Amerikaanse dramaserie The Sinner krijgt een derde seizoen, en de trailer staat nu online. Hierin zien we eindelijk wat voor rol Matt Bomer zal spelen in het verhaal waar rechercheur Harry Ambrose terug zal keren. Moordzaken oplossenHet eerste seizoen van The Sinner draait om een vrouw, gespeeld door Jessica Biel, die een moord heeft gepleegd, maar ze weet eigenlijk niet waarom. Detective Harry Ambrose, gespeeld door Bill Pullman, moet de zaak oplossen en komt er achter dat de moord is gepleegd doordat Biel een luguber verleden heeft. Het tweede seizoen draait vooral om detective Harry Ambrose, die opnieuw een moordzaak moet oplossen. The Sinner seizoen 3Ook in het derde seizoen van The Sinner moeten geheimen uit het verleden worden ontrafeld om de waarheid boven tafel te krijgen. Ditmaal is er een noodlottig auto-ongeluk geweest, waar Jamie bij betrokken is. De eerste twee seizoenen van The Sinner staan op Netflix. Een startdatum voor seizoen 3 is nog niet bekend, maar het derde seizoen zal in 2020 te zien zijn. Bekijk hierboven de eerste beelden van de hitserie The Sinner seizoen 3. Netflix kondigt een hoop kerstfilms aan, bekijk de beelden hier Bekijk deze video » Stranger Things is best bekeken Netflix-serie ooit: 64 miljoen views binnen maand Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk hier de eerste beelden van Netflix serie The Sinner seizoen 3

De Amerikaanse dramaserie The Sinner krijgt een derde seizoen, en de trailer staat nu online. Hierin zien we eindelijk wat voor rol Matt Bomer zal spelen in het verhaal waar rechercheur Harry Ambrose terug zal keren.

Moordzaken oplossen
Het eerste seizoen van The Sinner draait om een vrouw, gespeeld door Jessica Biel, die een moord heeft gepleegd, maar ze weet eigenlijk niet waarom. Detective Harry Ambrose, gespeeld door Bill Pullman, moet de zaak oplossen en komt er achter dat de moord is gepleegd doordat Biel een luguber verleden heeft. Het tweede seizoen draait vooral om detective Harry Ambrose, die opnieuw een moordzaak moet oplossen.

The Sinner seizoen 3
Ook in het derde seizoen van The Sinner moeten geheimen uit het verleden worden ontrafeld om de waarheid boven tafel te krijgen. Ditmaal is er een noodlottig auto-ongeluk geweest, waar Jamie bij betrokken is.

De eerste twee seizoenen van The Sinner staan op Netflix. Een startdatum voor seizoen 3 is nog niet bekend, maar het derde seizoen zal in 2020 te zien zijn. Bekijk hierboven de eerste beelden van de hitserie The Sinner seizoen 3.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de eerste beelden van Netflix serie The Sinner seizoen 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen