Signeersessie Frans Bauer zorgde voor een verkeersinfarct in Apeldoorn

Signeersessie Frans Bauer zorgde voor een verkeersinfarct in Apeldoorn

Signeersessie <em>Frans Bauer</em> zorgde voor een verkeersinfarct in <em>Apeldoorn</em> Een signeersessie van Frans Bauer heeft in Apeldoorn gezorgd voor een verkeersinfarct. Honderden mensen gingen naar de Media Markt en wilden een krabbel van de zanger en daar had de organisatie niet op gerekend. Het verschijnen van Frans, het EK baanwielrennen en weekenddrukte zorgden samen voor een heuse verkeersinfarct. Bekijk de RTL Boulevard beelden over Frans Bauer hierboven. Beau trakteert Frans Bauer op Chinees Bekijk deze video » Frans Bauer naar Argentinië voor tv-programma: “Ik heb app-contact met Máxima!” Bekijk deze video »
Muziek :
Signeersessie Frans Bauer zorgde voor een verkeersinfarct in Apeldoorn

Een signeersessie van Frans Bauer heeft in Apeldoorn gezorgd voor een verkeersinfarct. Honderden mensen gingen naar de Media Markt en wilden een krabbel van de zanger en daar had de organisatie niet op gerekend. Het verschijnen van Frans, het EK baanwielrennen en weekenddrukte zorgden samen voor een heuse verkeersinfarct.

Bekijk de RTL Boulevard beelden over Frans Bauer hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Signeersessie Frans Bauer zorgde voor een verkeersinfarct in Apeldoorn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV