Zondag met Lubach gemist? Problemen bij Partij van de Dieren

Zondag met Lubach gemist? Problemen bij Partij van de Dieren

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Problemen bij <em>Partij van de Dieren</em> De Partij voor de Dieren krijgt deze week een nieuwe koers. Ze willen meer dialoog en meer transparantie. Partijvoorzitter Sebastiaan Wolswinkel is uit de partij gezet door de rest van zijn bestuur omdat hij een open debat wilde over de koers. Wat is er toch aan de hand? Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv. Na onrust Forum voor Democratie nu ook problemen Partij voor de Dieren Bekijk deze video » Tweede aflevering Zondag met Lubach: Drenths gezin ontsnapt uit Jort Kelder? Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Problemen bij Partij van de Dieren

De Partij voor de Dieren krijgt deze week een nieuwe koers. Ze willen meer dialoog en meer transparantie. Partijvoorzitter Sebastiaan Wolswinkel is uit de partij gezet door de rest van zijn bestuur omdat hij een open debat wilde over de koers. Wat is er toch aan de hand?

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke uitzending van Zondag met Lubach terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Thailand: Earth&#039;s Tropical Paradise
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Problemen bij Partij van de Dieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV