Cultuurshock op Filipijnen: "Mijn hart verscheurde"

Cultuurshock op Filipijnen: "Mijn hart verscheurde"

<em>Cultuurshock</em> op Filipijnen: &quot;Mijn hart verscheurde&quot; In Cultuurshock zien we maandagavond een gezin dat een week doorbracht op een Filipijnse begraafplaats."Wij zaten op een kinderbegraafplaats. Dan gaat je moederhart wel op een andere manier tekeer. Die verscheurde echt", aldus de Nederlandse moeder. Bekijk het fragment van de SBS6-serie hierboven. Bekijk ook Chateau Meiland: komst oma zorgt voor stress Bekijk deze video » Prins Harry over relatie met William: "We zien elkaar minder vaak" Bekijk deze video » Meghan Markle: "Vrienden waarschuwden dat de Britse pers mijn leven zou verwoesten" Bekijk deze video »
TV :
Cultuurshock op Filipijnen: "Mijn hart verscheurde"

In Cultuurshock zien we maandagavond een gezin dat een week doorbracht op een Filipijnse begraafplaats."Wij zaten op een kinderbegraafplaats. Dan gaat je moederhart wel op een andere manier tekeer. Die verscheurde echt", aldus de Nederlandse moeder. Bekijk het fragment van de SBS6-serie hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Cultuurshock
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cultuurshock op Filipijnen: "Mijn hart verscheurde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV