Hilarisch verhaal van James Blunt: crowdsurfen ging regelmatig mis

Hilarisch verhaal van James Blunt: crowdsurfen ging regelmatig mis

Hilarisch verhaal van <em>James Blunt</em>: crowdsurfen ging regelmatig mis James Blunt, die in 2004 doorbrak met de oorwurm 'You're Beautiful', is te gast bij Graham Norton, waar hij zijn nieuwste single liet horen. Na zijn optreden vertelt hij op de bank enkele verhalen over zijn crowdsurf-avonturen, die lang niet allemaal goed afliepen. Bruce SpringsteenEn dat doet Blunt ten overstaan van niet de minste namen, want onder anderen Bruce Springsteen en Robert De Niro zitten ook op de bank. Blunt vertelt dat het de eerste keer helemaal mis ging in Barcelona: "Het publiek ging uiteen als de Rode Zee voor Mozes." En ook de keren daarna waren niet allemaal even succesvol, met gebroken vingers en gênante momenten als gevolg. Bekijk het hilarische interview met James Blunt hierboven. Madonna krijgt flinke kritiek om arrogante houding bij Graham Norton Bekijk deze video » Tom Hanks geeft acteerles aan Tom Holland in The Graham Norton Show Bekijk deze video » De Sugababes maken comeback met nieuwe single: Flowers Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarisch verhaal van James Blunt: crowdsurfen ging regelmatig mis

James Blunt, die in 2004 doorbrak met de oorwurm 'You're Beautiful', is te gast bij Graham Norton, waar hij zijn nieuwste single liet horen. Na zijn optreden vertelt hij op de bank enkele verhalen over zijn crowdsurf-avonturen, die lang niet allemaal goed afliepen.

Bruce Springsteen
En dat doet Blunt ten overstaan van niet de minste namen, want onder anderen Bruce Springsteen en Robert De Niro zitten ook op de bank. Blunt vertelt dat het de eerste keer helemaal mis ging in Barcelona: "Het publiek ging uiteen als de Rode Zee voor Mozes." En ook de keren daarna waren niet allemaal even succesvol, met gebroken vingers en gênante momenten als gevolg.

Bekijk het hilarische interview met James Blunt hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch verhaal van James Blunt: crowdsurfen ging regelmatig mis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV