Mariana Verkerk is woest op Akwasi en steekt haar middelvinger op

Mariana Verkerk is woest op Akwasi en steekt haar middelvinger op

<em>Mariana Verkerk</em> is woest op <em>Akwasi</em> en steekt haar middelvinger op Vlak voor het samensmeltingsdiner werden een aantal deelnemers van Expeditie Robinson nog aan een zware proef onderworpen, waarbij ze degene die ze de samensmelting het minst gunden moesten 'kapotschieten'. Mariana Verkerk verloor de proef mede door Akwasi, en daar is ze woedend over. Ze steekt haar middelvinger naar hem op en noemt zijn actie "laag". Bekijk het fragment met Mariana Verkerk hierboven. Nabeschouwing Expeditie Robinson met Rijk Hofman: "Ik zat alleen maar te trillen" Bekijk deze video » Hugo Kennis teleurgesteld in Expeditie Robinson: "Ik dacht dat ik de eerste finalist was" Bekijk deze video » Kalvijn over verraad tegen Mariana Verkerk: "Eén van de bizarste momenten uit mijn leven" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Mariana Verkerk is woest op Akwasi en steekt haar middelvinger op

Vlak voor het samensmeltingsdiner werden een aantal deelnemers van Expeditie Robinson nog aan een zware proef onderworpen, waarbij ze degene die ze de samensmelting het minst gunden moesten 'kapotschieten'. Mariana Verkerk verloor de proef mede door Akwasi, en daar is ze woedend over. Ze steekt haar middelvinger naar hem op en noemt zijn actie "laag".

Bekijk het fragment met Mariana Verkerk hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mariana Verkerk is woest op Akwasi en steekt haar middelvinger op of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV