Emoties in Chateau Meiland lopen hoog op: Maxime is niet zwanger

Emoties in Chateau Meiland lopen hoog op: Maxime is niet zwanger

Emoties in <em>Chateau Meiland</em> lopen hoog op: Maxime is niet zwanger Dochter Maxime Meiland wil dolgraag zwanger worden van een tweede kindje, en heeft daarvoor een zaaddonor ingeschakeld. Na het doen van een zwangerschapstest blijkt het nog niet gelukt te zijn, en daardoor lopen de emoties hoog op. Maxime is erg verdrietig, maar moeder Erica blijft nuchter: "Misschien geeft hij het nog niet aan." Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland: komst oma zorgt voor stress Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien niet tevreden over huishoudster Nadège Bekijk deze video » Martien Meiland is slachtoffer van identiteitsfraude: "Schakel een advocaat in!" Bekijk deze video »
TV :
Emoties in Chateau Meiland lopen hoog op: Maxime is niet zwanger

Dochter Maxime Meiland wil dolgraag zwanger worden van een tweede kindje, en heeft daarvoor een zaaddonor ingeschakeld. Na het doen van een zwangerschapstest blijkt het nog niet gelukt te zijn, en daardoor lopen de emoties hoog op. Maxime is erg verdrietig, maar moeder Erica blijft nuchter: "Misschien geeft hij het nog niet aan."

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emoties in Chateau Meiland lopen hoog op: Maxime is niet zwanger of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV