Eerste aflevering De toekomstbouwers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De toekomstbouwers In het programma De toekomstbouwers spreekt Nadia Moussaid tijdens Dutch Design Week in Eindhoven vijf aanstormende en spraakmakende ontwerptalenten met ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen. Dagelijks levenWie zijn deze toekomstbouwers? En hoe beïnvloedt en verandert hun ontwerp straks ook ons dagelijkse leven? De afleveringen zijn vanaf deze dinsdag 22 oktober tot en met zaterdag 26 oktober dagelijks rond 22:50 uur te zien op NPO 2. Creatieve ontwerpersDoordat technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, is de toekomst moeilijk te voorspellen. Waar wetenschappers en beleidsmakers vaak een theoretische weg bewandelen, steken creatieve ontwerpers hun handen uit de mouwen. :[broadcast:videos](ids:"119702" title:"")
Uitzending :

In het programma De toekomstbouwers spreekt Nadia Moussaid tijdens Dutch Design Week in Eindhoven vijf aanstormende en spraakmakende ontwerptalenten met ideeën en oplossingen voor de wereld van morgen.

Dagelijks leven
Wie zijn deze toekomstbouwers? En hoe beïnvloedt en verandert hun ontwerp straks ook ons dagelijkse leven? De afleveringen zijn vanaf deze dinsdag 22 oktober tot en met zaterdag 26 oktober dagelijks rond 22:50 uur te zien op NPO 2.

Creatieve ontwerpers
Doordat technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, is de toekomst moeilijk te voorspellen. Waar wetenschappers en beleidsmakers vaak een theoretische weg bewandelen, steken creatieve ontwerpers hun handen uit de mouwen.

:[broadcast:videos](ids:"119702" title:"")

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De toekomstbouwers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV