Jubileumeditie Maestro gaat zondag van start: terugblik eerdere deelnemers

Jubileumeditie Maestro gaat zondag van start: terugblik eerdere deelnemers

Jubileumeditie <em>Maestro</em> gaat zondag van start: <em>terugblik</em> eerdere deelnemers Aanstaande zondag (27 oktober) begint Maestro aan het vijfde seizoen met onder anderen Natasja Froger, Monic Hendrickx en Stefano Keizers als deelnemers. Maar hoe ging het in het verleden? Wie hebben er allemaal meegedaan aan Maestro, en hoe begon het allemaal? Dat zie je in de bovenstaande terugblik. Het vijfde seizoen van Maestro is vanaf zondag 27 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Maestro terugkijken bij Gids.tv. Monic Hendrickx, Stefano Keizers, Lange Frans in nieuw seizoen Maestro Bekijk deze video » Vanaf 27 oktober is Maestro weer terug: "Je lijkt op een pornoster uit de jaren zeventig" Bekijk deze video »
TV :
Jubileumeditie Maestro gaat zondag van start: terugblik eerdere deelnemers

Aanstaande zondag (27 oktober) begint Maestro aan het vijfde seizoen met onder anderen Natasja Froger, Monic Hendrickx en Stefano Keizers als deelnemers. Maar hoe ging het in het verleden? Wie hebben er allemaal meegedaan aan Maestro, en hoe begon het allemaal? Dat zie je in de bovenstaande terugblik.

Het vijfde seizoen van Maestro is vanaf zondag 27 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jubileumeditie Maestro gaat zondag van start: terugblik eerdere deelnemers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV