De Sleutel gemist? De dakloze Sunil kan zijn oren niet geloven: "Serieus?"

De Sleutel gemist? De dakloze Sunil kan zijn oren niet geloven: "Serieus?"

<em>De Sleutel</em> gemist? De dakloze Sunil kan zijn oren niet geloven: &quot;Serieus?&quot; In De Sleutel helpt Beau van Erven Dorens met zijn team een aantal daklozen bij een nieuwe start in het leven. Het belangrijkste is misschien wel het hebben van een huis, en dat is dan ook het eerste waar het team voor zorgt. En dat zorgt voor ongeloof bij de dakloze Sunil. "Serieus?" De Sleutel is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven. De Sleutel: Beau van Erven Dorens geeft dakloze Rigo sleutel van huis Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens vond De Sleutel ‘loodzwaar’ om te maken Bekijk deze video » De Sleutel: Cassandra dolblij met nieuwe huis Bekijk deze video »
TV :
De Sleutel gemist? De dakloze Sunil kan zijn oren niet geloven: "Serieus?"

In De Sleutel helpt Beau van Erven Dorens met zijn team een aantal daklozen bij een nieuwe start in het leven. Het belangrijkste is misschien wel het hebben van een huis, en dat is dan ook het eerste waar het team voor zorgt. En dat zorgt voor ongeloof bij de dakloze Sunil. "Serieus?"

De Sleutel is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Bekijk het fragment uit de aflevering van gisteravond hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Sleutel gemist? De dakloze Sunil kan zijn oren niet geloven: "Serieus?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV