Miss Montreal heeft een paar bijzondere fans: de mannen van Maroon 5

Miss Montreal heeft een paar bijzondere fans: de mannen van Maroon 5

<em>Miss Montreal</em> heeft een paar bijzondere fans: de mannen van <em>Maroon 5</em> Miss Montreal heeft op Radio 538 het nummer 'Memories' van de Amerikaanse band Maroon 5 gecoverd. En dat maakte niet alleen indruk op de Nederlandse luisteraars: ook de band zelf vond het een prachtige vertolking. Ze geven Sanne Hans, zoals de zangeres echt heeft, zelfs een compliment via Facebook. En dat wordt vol trots gedeeld op andere social media als Instagram: Bekijk het optreden van Miss Montreal bij Radio 538 hierboven. Ik hou van Holland gemist? Verjaardagsfeestje voor Sanne Hans Bekijk deze video » Miss Montreal heeft voor het eerst in 10 jaar een nieuwe videoclip Bekijk deze video » Miss Montreals nieuwe single Een Stap Terug is TopSong bij NPO Radio 2 Bekijk deze video »
Muziek :
Miss Montreal heeft een paar bijzondere fans: de mannen van Maroon 5

Miss Montreal heeft op Radio 538 het nummer 'Memories' van de Amerikaanse band Maroon 5 gecoverd. En dat maakte niet alleen indruk op de Nederlandse luisteraars: ook de band zelf vond het een prachtige vertolking. Ze geven Sanne Hans, zoals de zangeres echt heeft, zelfs een compliment via Facebook. En dat wordt vol trots gedeeld op andere social media als Instagram:

Bekijk het optreden van Miss Montreal bij Radio 538 hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Miss Montreal heeft een paar bijzondere fans: de mannen van Maroon 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV