Bekijk hoogtepunten Tom Hardy als Alfie in Peaky Blinders

Bekijk hoogtepunten Tom Hardy als Alfie in Peaky Blinders

Bekijk hoogtepunten <em>Tom Hardy</em> als Alfie in <em>Peaky Blinders</em> Een van de meest populaire personages uit Peaky Blinders is ongetwijfeld Alfie, een weergaloze rol van Tom Hardy. Ook in het nieuwste seizoen van de Britse misdaadserie duikt de acteur onverwacht op, hoog tijd om een aantal hoogtepunten van Alfie op een rijtje te zetten. Bekijk een aantal mooie momenten van Alfie (een rol van Tom Hardy) in Peaky Blinders in de video hierboven. Cillian Murphy over zijn heftige personage Tommy Shelby uit Peaky Blinders Bekijk deze video » Peaky Blinders seizoen 5 nu op Netflix: bekijk hier samenvatting eerdere seizoenen Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk hoogtepunten Tom Hardy als Alfie in Peaky Blinders

Een van de meest populaire personages uit Peaky Blinders is ongetwijfeld Alfie, een weergaloze rol van Tom Hardy. Ook in het nieuwste seizoen van de Britse misdaadserie duikt de acteur onverwacht op, hoog tijd om een aantal hoogtepunten van Alfie op een rijtje te zetten.

Bekijk een aantal mooie momenten van Alfie (een rol van Tom Hardy) in Peaky Blinders in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hoogtepunten Tom Hardy als Alfie in Peaky Blinders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV